terug
hier naar de indeling familie van hoe het zo gekomen is !!
Welkom op mijn HOME PAGE email: voor reactie pa2e@hotmail.com
Voor mensen die mij zoeken de volgende gegevens kunnen u helpen, niet betaalde rekeningen in de KROEG het zou allemaal zo maar kunnen.
Mijn naam is Johan de Boer en geboren in Hengelo(O) aan de Rudolfstraat 80 op 6 juni 1951 (huis Opa en Oma).
Later woonden we op Rudolfstraat 79 met mijn ouders Jan en Trijntje de Boer. Heb nog twee zussen Anja en Joke, (Anja woont al meer dan 35 jaar in Australië ).
Mijn Oma haar meisjesnaam is Nijhuis en de anderen zoals mijn vader tot aan mijn overgrootmoeder werkten bij de Ned.Spoorwegen te Hengelo, Enschede en Kerkrade. Mijn andere Opa heet Albert de Boer, (ja ja) ook een de Boer.
En Oma was Adriesje Brandsma ze woonden toen in de Boven Knijpe (Frl)
In de jeugdjaren was ik heel veel te vinden in de zuidwijk van Hengelo voor o.a. het sloopwerk. Maar dat is meer dan 30 jaar geleden (LOL) dus vrijspraak.
Eerst veel zwemmen op de Waarbeek daarna naar het Tuindorp. Ook veel met bromfietsen liggen klooien daar.
Mijn maten waren toen Theo van de Molen en Jan Paul de Groot (shampoo). O ja ook nog Rinus Velten(overleden 2013, Sjef van Akkerveken, Hans Nijhof, Jan Assink en Henk Huising allen uit Hengelo. Vaste vriendinnen Jose Scholtens, Debby, Martine uit Enschede, en vanaf 1974 samen met Fely Kuhuwael tot heden in Enschede.
Mijn beroep is Elektramonteur, mijn laatste werkgever was de Polaroid te Enschede, inmiddels meer dan 30 jaar service-elektramonteur.In 2011 RETIRED !!!
Ik heb de lagere Waarbeekschool in Hengelo bezocht, nadien de LTS - MTS en de VEV opleiding.
Gewerkt bij de Firma Bannink aan de Langelermaatweg te Hengelo, hierna de Marine en gevaren op de Hr. Ms. Isaac Sweers. (1971-1973) mijn leukste havens (Pff) waren Ft. Lauderdale en Baltimore in de US en Prince Edward Island en Quebec in Canada. Na mijn verplichte dienst (ZM) ben ik nog langer gebleven voor de Stanavforlant, oftewel 'Standing Naval Force Atlantic' is een permanent multinationaal marine-eskader in vredestijd. Na de diensttijd begonnen bij de Heemaf,en verder bij Electromach, Akzo (Mca), KPN (prx), Stork (Delaval) en toen Polaroid in Enschede 31 jaar uitgehouden !
Toen "Retired" eindelijk !!!.

Meer info in het:

To Main page.
www.pa2e.nl
oude tijden
Rudolfstraat 63-83
oude lagere school
Mijn : ""ENSCHEDE""
opening homepage pa2e.nl
Dienst 71/73
CV
Fely goed voor 10X en Johan 2015 de 25 X
NIJMEGEN
OHIO Dayton HAM USA
Apeldoorn NK-LG
T.A.V.
SCOUTING VOLBERTWaarbeekschool 2 klas 1957 + 1
hamradio
JOHAN zijn PRIVE gegevens <voor de zoekmachine op INTERNET >