Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
alex_projector_zaal_72.jpg
Dat was prachtig, maar hoe nu verder?
zondag, 27 december 2009 11:00
De Babylon Revival was een mooi en onvergetelijk evenement, en we kijken er als organisatie, een maand na dato, met voldoening op terug. Tegelijk borrelen er gedachten op over nieuwe activiteiten. Maar hoe moeten die er uit zien? Suggesties zijn meer dan welkom!

De amper gebruikte rookmachine is terug bij het verhuurbedrijf, de laatste rekeningen zijn binnen, de evaluatie is achter de rug, er worden nog dvd's  gebrand, het presentje voor René ten Bos was kwijtgeraakt maar is per persoonlijke koerier nabezorgd, een laatste poster is verstuurd. Kortom het stof van de Babylon Revival dwarrelt neer en hier en daar durft iemand al te vragen: hoe nu verder?
Tijdens een etentje van de crew is afgesproken deze vraag bij de bezoekers van de reünie en van de website neer te leggen. Bij jou dus! Heb je een suggestie? Laat het ons weten! Een onhaalbaar idee? Gooi het in de groep! We gaan alle voorstellen, hoe gek ook, bekijken. Ergens in februari 2010 komen we terug met de ideeën die een verdere uitwerking krijgen. Zit jouw idee erbij? Dan moet je het wel eerst aan ons sturen ! :)
 

0 Reacties