Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
stadhuis8.jpg
Boek in aantocht
Na jarenlang speurwerk is het eindelijk zover. In het voorjaar van 2016 verschijnt het boek van Marco Krijnsen over de Fashionmoord. Kijk op: http://marcokrijnsen.nl/fashionmoord/ of ga naar Facebook: De Fashionmoord
 
METROPOOL
METROPOOL Deze stad, net zo klein soms als een dorp, heeft de geschiedenis plaatselijk verrijkt,   een apart muziekpaleis, de glazen gevel op de verschroeide plekken van weleer.   Eerst was Pink Floyd en tegen de cultuur hier de mode, opgegaan in vuur en vlam,   vervolgens de preken van Johnny Rotten en consorten, onder brand verstomd in   Babylon, geblakerde grond. Een podium daarop beraamd,- dit wereldse paradijs.   John Heymans - Stadsdichter van Hengelo zie ook: http://www.hengeloleest.nl/category/stadsdichter/
 
Carmen Kleinegris over NET
  Onze Carmen is druk in de weer voor NET en heeft recent in een interview in Eurordis nieuwsbrief gestaan:
Read more
 
De eerste beelden. Heb je ook foto's gemaakt? Deel ze!
Had je je fototoestel bij je of heb je foto's gemaakt op de Babylon Revival met je mobiele telefoon? Deel ze met de andere bezoekers maar vooral ook de mensen die niet op de Revival aanwezig konden zijn!
Lees meer
 
Babylon Revival goed ontvangen
De reünie van Babylon die afgelopen zaterdag werd gehouden in Metropool kende een goede opkomst. Het muziekaanbod was zo gevarieerd dat het een heus festival was.
Lees meer
 
Dat was prachtig, maar hoe nu verder?
zondag, 27 december 2009 11:00
De Babylon Revival was een mooi en onvergetelijk evenement, en we kijken er als organisatie, een maand na dato, met voldoening op terug. Tegelijk borrelen er gedachten op over nieuwe activiteiten. Maar hoe moeten die er uit zien? Suggesties zijn meer dan welkom!

De amper gebruikte rookmachine is terug bij het verhuurbedrijf, de laatste rekeningen zijn binnen, de evaluatie is achter de rug, er worden nog dvd's  gebrand, het presentje voor René ten Bos was kwijtgeraakt maar is per persoonlijke koerier nabezorgd, een laatste poster is verstuurd. Kortom het stof van de Babylon Revival dwarrelt neer en hier en daar durft iemand al te vragen: hoe nu verder?
Tijdens een etentje van de crew is afgesproken deze vraag bij de bezoekers van de reünie en van de website neer te leggen. Bij jou dus! Heb je een suggestie? Laat het ons weten! Een onhaalbaar idee? Gooi het in de groep! We gaan alle voorstellen, hoe gek ook, bekijken. Ergens in februari 2010 komen we terug met de ideeën die een verdere uitwerking krijgen. Zit jouw idee erbij? Dan moet je het wel eerst aan ons sturen ! :)
 

0 Reacties