Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
opening_babylon_300373_72px.jpg
Boek in aantocht
Na jarenlang speurwerk is het eindelijk zover. In het voorjaar van 2016 verschijnt het boek van Marco Krijnsen over de Fashionmoord. Kijk op: http://marcokrijnsen.nl/fashionmoord/ of ga naar Facebook: De Fashionmoord
 
METROPOOL
METROPOOL Deze stad, net zo klein soms als een dorp, heeft de geschiedenis plaatselijk verrijkt,   een apart muziekpaleis, de glazen gevel op de verschroeide plekken van weleer.   Eerst was Pink Floyd en tegen de cultuur hier de mode, opgegaan in vuur en vlam,   vervolgens de preken van Johnny Rotten en consorten, onder brand verstomd in   Babylon, geblakerde grond. Een podium daarop beraamd,- dit wereldse paradijs.   John Heymans - Stadsdichter van Hengelo zie ook: http://www.hengeloleest.nl/category/stadsdichter/
 
Carmen Kleinegris over NET
  Onze Carmen is druk in de weer voor NET en heeft recent in een interview in Eurordis nieuwsbrief gestaan:
Read more
 
Dat was prachtig, maar hoe nu verder?
De Babylon Revival was een mooi en onvergetelijk evenement, en we kijken er als organisatie, een maand na dato, met voldoening op terug. Tegelijk borrelen er gedachten op over nieuwe activiteiten. Maar hoe moeten die er uit zien? Suggesties zijn meer dan welkom!
Lees meer
 
De eerste beelden. Heb je ook foto's gemaakt? Deel ze!
Had je je fototoestel bij je of heb je foto's gemaakt op de Babylon Revival met je mobiele telefoon? Deel ze met de andere bezoekers maar vooral ook de mensen die niet op de Revival aanwezig konden zijn!
Lees meer
 
Spannend, vandaag is het zover!

De laaste nieuwtjes. Over Cuby en andere zaken. Het begint er steeds meer naar uit te zien dat we een dijk van een party gaan beleven vandaag!

Enkele dagen geleden werden we verrast door een mail over Cuby. Harry Muskee en zijn band hebben namelijk tientallen keren opgetreden in Hengelo sinds de jaren zestig. De keuze voor Cuby als hoofdact pakt daarom schitterend uit. Meer over Cuby + Blizzards in Dik vier decennia Cuby in Hengelo. De Blizzards staan een mooi nieuw podium en schitterend geluid te wachten.

Het wordt steeds meer duidelijk dat er veel mensen gaan komen, dan kan ook niet anders als we afgaan op de drukte op de website en de vele mailtjes die we ontvangen.

Zo kregen we een e-mail van Guus Sarianamual, oud-beroepskracht van Babylon. Hij stuurde ons een bijdrage over onze overleden vrienden Frank Wolbrink en Jordan Usmany. Dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ook contact opnemen?

Kijk ook op Gezocht om te helpen verdwenen vrienden op te sporen.

 

0 Reacties